K. D. EKENCİ And E. KÖKSAL, "Evaluation of Dietary Exposure to Certain Preservative Food Additives: A Pilot Study," Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları dergisi (Online) , vol.6, no.1, pp.86-94, 2024
EKENCİ, K. D. And KÖKSAL, E. 2024. Evaluation of Dietary Exposure to Certain Preservative Food Additives: A Pilot Study. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları dergisi (Online) , vol.6, no.1 , 86-94.
EKENCİ, K. D., & KÖKSAL, E., (2024). Evaluation of Dietary Exposure to Certain Preservative Food Additives: A Pilot Study. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları dergisi (Online) , vol.6, no.1, 86-94.
EKENCİ, Kübra, And EDA KÖKSAL. "Evaluation of Dietary Exposure to Certain Preservative Food Additives: A Pilot Study," Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları dergisi (Online) , vol.6, no.1, 86-94, 2024
EKENCİ, Kübra D. And KÖKSAL, EDA. "Evaluation of Dietary Exposure to Certain Preservative Food Additives: A Pilot Study." Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları dergisi (Online) , vol.6, no.1, pp.86-94, 2024
EKENCİ, K. D. And KÖKSAL, E. (2024) . "Evaluation of Dietary Exposure to Certain Preservative Food Additives: A Pilot Study." Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları dergisi (Online) , vol.6, no.1, pp.86-94.
@article{article, author={Kübra Damla EKENCİ And author={EDA KÖKSAL}, title={Evaluation of Dietary Exposure to Certain Preservative Food Additives: A Pilot Study}, journal={Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları dergisi (Online)}, year=2024, pages={86-94} }