B. Demirhan, "Köftelerde zerdeçalın mikrobiyal kalite üzerine etkisi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1, pp.9-16, 2020
Demirhan, B. 2020. Köftelerde zerdeçalın mikrobiyal kalite üzerine etkisi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1 , 9-16.
Demirhan, B., (2020). Köftelerde zerdeçalın mikrobiyal kalite üzerine etkisi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1, 9-16.
Demirhan, BURAK. "Köftelerde zerdeçalın mikrobiyal kalite üzerine etkisi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1, 9-16, 2020
Demirhan, BURAK. "Köftelerde zerdeçalın mikrobiyal kalite üzerine etkisi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1, pp.9-16, 2020
Demirhan, B. (2020) . "Köftelerde zerdeçalın mikrobiyal kalite üzerine etkisi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1, pp.9-16.
@article{article, author={BURAK DEMİRHAN}, title={Köftelerde zerdeçalın mikrobiyal kalite üzerine etkisi}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={9-16} }