G. DEVECİ Et Al. , "Organik ve Organik Olmayan Kahvelerin Kafein Miktarlarinin Belirlenmesi," 2. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi , vol.3, Antalya, Turkey, 2023
DEVECİ, G. Et Al. 2023. Organik ve Organik Olmayan Kahvelerin Kafein Miktarlarinin Belirlenmesi. 2. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi , (Antalya, Turkey).
DEVECİ, G., ÇELİK, E., CEMALİ, Ö., ŞAHİN, T. Ö., BAYAZIT, A. D., ÖZBAY, S., ... AĞAGÜNDÜZ, D.(2023). Organik ve Organik Olmayan Kahvelerin Kafein Miktarlarinin Belirlenmesi . 2. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi, Antalya, Turkey
DEVECİ, GÜLSÜM Et Al. "Organik ve Organik Olmayan Kahvelerin Kafein Miktarlarinin Belirlenmesi," 2. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi, Antalya, Turkey, 2023
DEVECİ, GÜLSÜM Et Al. "Organik ve Organik Olmayan Kahvelerin Kafein Miktarlarinin Belirlenmesi." 2. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi , Antalya, Turkey, 2023
DEVECİ, G. Et Al. (2023) . "Organik ve Organik Olmayan Kahvelerin Kafein Miktarlarinin Belirlenmesi." 2. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLSÜM DEVECİ Et Al. }, title={Organik ve Organik Olmayan Kahvelerin Kafein Miktarlarinin Belirlenmesi}, congress name={2. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2023}}