B. DEMİRHAN Et Al. , "Düşük Sodyumlu Marine Tavuk Üretiminde Potasyum Klorür ve Potasyum Laktat Kullanımının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , 2013
DEMİRHAN, B. Et Al. 2013. Düşük Sodyumlu Marine Tavuk Üretiminde Potasyum Klorür ve Potasyum Laktat Kullanımının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi .
DEMİRHAN, B., ER, B., ŞAHİN, A., & CANDOĞAN, K., (2013). Düşük Sodyumlu Marine Tavuk Üretiminde Potasyum Klorür ve Potasyum Laktat Kullanımının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi . 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi
DEMİRHAN, BURAK Et Al. "Düşük Sodyumlu Marine Tavuk Üretiminde Potasyum Klorür ve Potasyum Laktat Kullanımının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 2013
DEMİRHAN, BURAK Et Al. "Düşük Sodyumlu Marine Tavuk Üretiminde Potasyum Klorür ve Potasyum Laktat Kullanımının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi , 2013
DEMİRHAN, B. Et Al. (2013) . "Düşük Sodyumlu Marine Tavuk Üretiminde Potasyum Klorür ve Potasyum Laktat Kullanımının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={BURAK DEMİRHAN Et Al. }, title={Düşük Sodyumlu Marine Tavuk Üretiminde Potasyum Klorür ve Potasyum Laktat Kullanımının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi}, city={}, country={}, year={2013}}