D. TÜRKÖZÜ And E. KARABUDAK, "Organik Gıdaların Besin Değeri Gıda Güvenliği ve Lezzet Açısından Değerlendirilmesi," GIDA , vol.39, no.2, pp.119-126, 2014
TÜRKÖZÜ, D. And KARABUDAK, E. 2014. Organik Gıdaların Besin Değeri Gıda Güvenliği ve Lezzet Açısından Değerlendirilmesi. GIDA , vol.39, no.2 , 119-126.
TÜRKÖZÜ, D., & KARABUDAK, E., (2014). Organik Gıdaların Besin Değeri Gıda Güvenliği ve Lezzet Açısından Değerlendirilmesi. GIDA , vol.39, no.2, 119-126.
TÜRKÖZÜ, DUYGU, And EFSUN KARABUDAK. "Organik Gıdaların Besin Değeri Gıda Güvenliği ve Lezzet Açısından Değerlendirilmesi," GIDA , vol.39, no.2, 119-126, 2014
TÜRKÖZÜ, DUYGU And KARABUDAK, EFSUN. "Organik Gıdaların Besin Değeri Gıda Güvenliği ve Lezzet Açısından Değerlendirilmesi." GIDA , vol.39, no.2, pp.119-126, 2014
TÜRKÖZÜ, D. And KARABUDAK, E. (2014) . "Organik Gıdaların Besin Değeri Gıda Güvenliği ve Lezzet Açısından Değerlendirilmesi." GIDA , vol.39, no.2, pp.119-126.
@article{article, author={DUYGU AĞAGÜNDÜZ And author={EFSUN KARABUDAK}, title={Organik Gıdaların Besin Değeri Gıda Güvenliği ve Lezzet Açısından Değerlendirilmesi}, journal={GIDA}, year=2014, pages={119-126} }