M. B. KÜLAHCI And S. ÇITAK, "Hayvansal Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen Bacillus ların Antibiyotik ve Biyosit Direnç Profillerinin Araştırılması," 1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2016
KÜLAHCI, M. B. And ÇITAK, S. 2016. Hayvansal Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen Bacillus ların Antibiyotik ve Biyosit Direnç Profillerinin Araştırılması. 1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , (Antalya, Turkey).
KÜLAHCI, M. B., & ÇITAK, S., (2016). Hayvansal Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen Bacillus ların Antibiyotik ve Biyosit Direnç Profillerinin Araştırılması . 1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey
KÜLAHCI, MERYEM, And SUMRU ÇITAK. "Hayvansal Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen Bacillus ların Antibiyotik ve Biyosit Direnç Profillerinin Araştırılması," 1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2016
KÜLAHCI, MERYEM B. And ÇITAK, SUMRU. "Hayvansal Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen Bacillus ların Antibiyotik ve Biyosit Direnç Profillerinin Araştırılması." 1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2016
KÜLAHCI, M. B. And ÇITAK, S. (2016) . "Hayvansal Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen Bacillus ların Antibiyotik ve Biyosit Direnç Profillerinin Araştırılması." 1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MERYEM BURCU KÜLAHCI And author={SUMRU ÇITAK}, title={Hayvansal Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen Bacillus ların Antibiyotik ve Biyosit Direnç Profillerinin Araştırılması}, congress name={1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2016}}