Y. DEMİREL Et Al. , "Özel ve Devlet Huzurevleri Menülerinin Kalite ve Yeterlilik Açısından Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.46, no.1, pp.21-26, 2018
DEMİREL, Y. Et Al. 2018. Özel ve Devlet Huzurevleri Menülerinin Kalite ve Yeterlilik Açısından Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.46, no.1 , 21-26.
DEMİREL, Y., BİLİCİ, S., & KÖKSAL, E., (2018). Özel ve Devlet Huzurevleri Menülerinin Kalite ve Yeterlilik Açısından Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.46, no.1, 21-26.
DEMİREL, YAĞMUR, SANİYE BİLİCİ, And EDA KÖKSAL. "Özel ve Devlet Huzurevleri Menülerinin Kalite ve Yeterlilik Açısından Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.46, no.1, 21-26, 2018
DEMİREL, YAĞMUR Et Al. "Özel ve Devlet Huzurevleri Menülerinin Kalite ve Yeterlilik Açısından Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.46, no.1, pp.21-26, 2018
DEMİREL, Y. BİLİCİ, S. And KÖKSAL, E. (2018) . "Özel ve Devlet Huzurevleri Menülerinin Kalite ve Yeterlilik Açısından Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.46, no.1, pp.21-26.
@article{article, author={YAĞMUR DEMİREL Et Al. }, title={Özel ve Devlet Huzurevleri Menülerinin Kalite ve Yeterlilik Açısından Değerlendirilmesi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2018, pages={21-26} }