S. ÇITAK And N. YÜCEL, "Pastörize sütlerde Bakteriyolojik kaliteyi belirleyen mikroorganizmalar açısından değerlendirilmesi," Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1, pp.33-38, 2001
ÇITAK, S. And YÜCEL, N. 2001. Pastörize sütlerde Bakteriyolojik kaliteyi belirleyen mikroorganizmalar açısından değerlendirilmesi. Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1 , 33-38.
ÇITAK, S., & YÜCEL, N., (2001). Pastörize sütlerde Bakteriyolojik kaliteyi belirleyen mikroorganizmalar açısından değerlendirilmesi. Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1, 33-38.
ÇITAK, SUMRU, And NİHAL YÜCEL. "Pastörize sütlerde Bakteriyolojik kaliteyi belirleyen mikroorganizmalar açısından değerlendirilmesi," Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1, 33-38, 2001
ÇITAK, SUMRU And YÜCEL, NİHAL. "Pastörize sütlerde Bakteriyolojik kaliteyi belirleyen mikroorganizmalar açısından değerlendirilmesi." Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1, pp.33-38, 2001
ÇITAK, S. And YÜCEL, N. (2001) . "Pastörize sütlerde Bakteriyolojik kaliteyi belirleyen mikroorganizmalar açısından değerlendirilmesi." Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1, pp.33-38.
@article{article, author={SUMRU ÇITAK And author={NİHAL YÜCEL}, title={Pastörize sütlerde Bakteriyolojik kaliteyi belirleyen mikroorganizmalar açısından değerlendirilmesi}, journal={Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2001, pages={33-38} }