M. Ş. KARAÇİL ERMUMCU Et Al. , "YETİŞKİN BİREYLERDE DİYET KALİTESİNİN ORTALAMA YETERLİLİK ORANI MAR KULLANILARAK DEĞERLENDİRİLMESİ," Selçuk Tıp Dergisi , vol.32, no.3, 2016
KARAÇİL ERMUMCU, M. Ş. Et Al. 2016. YETİŞKİN BİREYLERDE DİYET KALİTESİNİN ORTALAMA YETERLİLİK ORANI MAR KULLANILARAK DEĞERLENDİRİLMESİ. Selçuk Tıp Dergisi , vol.32, no.3 .
KARAÇİL ERMUMCU, M. Ş., MORTAŞ, H., & KÖKSAL, E., (2016). YETİŞKİN BİREYLERDE DİYET KALİTESİNİN ORTALAMA YETERLİLİK ORANI MAR KULLANILARAK DEĞERLENDİRİLMESİ. Selçuk Tıp Dergisi , vol.32, no.3.
KARAÇİL ERMUMCU, MERVE, HANDE MORTAŞ, And EDA KÖKSAL. "YETİŞKİN BİREYLERDE DİYET KALİTESİNİN ORTALAMA YETERLİLİK ORANI MAR KULLANILARAK DEĞERLENDİRİLMESİ," Selçuk Tıp Dergisi , vol.32, no.3, 2016
KARAÇİL ERMUMCU, MERVE Ş. Et Al. "YETİŞKİN BİREYLERDE DİYET KALİTESİNİN ORTALAMA YETERLİLİK ORANI MAR KULLANILARAK DEĞERLENDİRİLMESİ." Selçuk Tıp Dergisi , vol.32, no.3, 2016
KARAÇİL ERMUMCU, M. Ş. MORTAŞ, H. And KÖKSAL, E. (2016) . "YETİŞKİN BİREYLERDE DİYET KALİTESİNİN ORTALAMA YETERLİLİK ORANI MAR KULLANILARAK DEĞERLENDİRİLMESİ." Selçuk Tıp Dergisi , vol.32, no.3.
@article{article, author={MERVE ŞEYDA KARAÇİL ERMUMCU Et Al. }, title={YETİŞKİN BİREYLERDE DİYET KALİTESİNİN ORTALAMA YETERLİLİK ORANI MAR KULLANILARAK DEĞERLENDİRİLMESİ}, journal={Selçuk Tıp Dergisi}, year=2016}