B. DEMİRHAN Et Al. , "Gıda Analizlerinde Kullanılan Kromatografik Yöntemler II Gaz Kromatografisi," Türkiye Klinikleri J. Food Hyg Technol.-Special Topic , vol.2, no.1, pp.33-41, 2016
DEMİRHAN, B. Et Al. 2016. Gıda Analizlerinde Kullanılan Kromatografik Yöntemler II Gaz Kromatografisi. Türkiye Klinikleri J. Food Hyg Technol.-Special Topic , vol.2, no.1 , 33-41.
DEMİRHAN, B., ER DEMİRHAN, B., & YENTÜR, G., (2016). Gıda Analizlerinde Kullanılan Kromatografik Yöntemler II Gaz Kromatografisi. Türkiye Klinikleri J. Food Hyg Technol.-Special Topic , vol.2, no.1, 33-41.
DEMİRHAN, BURAK, BUKET ER DEMİRHAN, And GÜLDEREN YENTÜR. "Gıda Analizlerinde Kullanılan Kromatografik Yöntemler II Gaz Kromatografisi," Türkiye Klinikleri J. Food Hyg Technol.-Special Topic , vol.2, no.1, 33-41, 2016
DEMİRHAN, BURAK Et Al. "Gıda Analizlerinde Kullanılan Kromatografik Yöntemler II Gaz Kromatografisi." Türkiye Klinikleri J. Food Hyg Technol.-Special Topic , vol.2, no.1, pp.33-41, 2016
DEMİRHAN, B. ER DEMİRHAN, B. And YENTÜR, G. (2016) . "Gıda Analizlerinde Kullanılan Kromatografik Yöntemler II Gaz Kromatografisi." Türkiye Klinikleri J. Food Hyg Technol.-Special Topic , vol.2, no.1, pp.33-41.
@article{article, author={BURAK DEMİRHAN Et Al. }, title={Gıda Analizlerinde Kullanılan Kromatografik Yöntemler II Gaz Kromatografisi}, journal={Türkiye Klinikleri J. Food Hyg Technol.-Special Topic}, year=2016, pages={33-41} }