E. Yassıbaş And F. Gençer Bingöl, "Yetişkin Bireylerin Ekmek Tüketimlerinin ve Diyette Ekmeğe Bakış Açılarının Değerlendirilmesi," 4. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi , Aydın, Turkey, pp.440-452, 2021
Yassıbaş, E. And Gençer Bingöl, F. 2021. Yetişkin Bireylerin Ekmek Tüketimlerinin ve Diyette Ekmeğe Bakış Açılarının Değerlendirilmesi. 4. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi , (Aydın, Turkey), 440-452.
Yassıbaş, E., & Gençer Bingöl, F., (2021). Yetişkin Bireylerin Ekmek Tüketimlerinin ve Diyette Ekmeğe Bakış Açılarının Değerlendirilmesi . 4. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi (pp.440-452). Aydın, Turkey
Yassıbaş, EMİNE, And FERAY GENÇER BİNGÖL. "Yetişkin Bireylerin Ekmek Tüketimlerinin ve Diyette Ekmeğe Bakış Açılarının Değerlendirilmesi," 4. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Turkey, 2021
Yassıbaş, EMİNE And Gençer Bingöl, FERAY G. . "Yetişkin Bireylerin Ekmek Tüketimlerinin ve Diyette Ekmeğe Bakış Açılarının Değerlendirilmesi." 4. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi , Aydın, Turkey, pp.440-452, 2021
Yassıbaş, E. And Gençer Bingöl, F. (2021) . "Yetişkin Bireylerin Ekmek Tüketimlerinin ve Diyette Ekmeğe Bakış Açılarının Değerlendirilmesi." 4. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi , Aydın, Turkey, pp.440-452.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMİNE YASSIBAŞ And author={FERAY GENÇER BİNGÖL}, title={Yetişkin Bireylerin Ekmek Tüketimlerinin ve Diyette Ekmeğe Bakış Açılarının Değerlendirilmesi}, congress name={4. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2021}, pages={440-452} }