L. ÖZGEN And T. SÜREN, "Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.1836-1851, 2019
ÖZGEN, L. And SÜREN, T. 2019. Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3 , 1836-1851.
ÖZGEN, L., & SÜREN, T., (2019). Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, 1836-1851.
ÖZGEN, LEYLA, And TUFAN SÜREN. "Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, 1836-1851, 2019
ÖZGEN, LEYLA And SÜREN, TUFAN. "Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.1836-1851, 2019
ÖZGEN, L. And SÜREN, T. (2019) . "Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.1836-1851.
@article{article, author={LEYLA ÖZGEN And author={TUFAN SÜREN}, title={Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2019, pages={1836-1851} }