N. Gündoğan And N. Yücel, "Ankarada Tüketime Sunulan Kremalı Pastaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması," Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1, pp.33-38, 2001
Gündoğan , N. And Yücel, N. 2001. Ankarada Tüketime Sunulan Kremalı Pastaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması. Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1 , 33-38.
Gündoğan , N., & Yücel, N., (2001). Ankarada Tüketime Sunulan Kremalı Pastaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması. Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1, 33-38.
Gündoğan , NESLİHAN, And NİHAL YÜCEL. "Ankarada Tüketime Sunulan Kremalı Pastaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması," Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1, 33-38, 2001
Gündoğan , NESLİHAN And Yücel, NİHAL. "Ankarada Tüketime Sunulan Kremalı Pastaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması." Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1, pp.33-38, 2001
Gündoğan , N. And Yücel, N. (2001) . "Ankarada Tüketime Sunulan Kremalı Pastaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması." Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1, pp.33-38.
@article{article, author={NESLİHAN GÜNDOĞAN And author={NİHAL YÜCEL}, title={Ankarada Tüketime Sunulan Kremalı Pastaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması}, journal={Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2001, pages={33-38} }