M. SABAN GÜLER And S. BİLİCİ, "BESİNİN İÇERİĞİ, İŞLEME VE PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN GLİSEMİK İNDEKS ÜZERİNE ETKİSİ," Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.2, no.3, 2017
SABAN GÜLER, M. And BİLİCİ, S. 2017. BESİNİN İÇERİĞİ, İŞLEME VE PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN GLİSEMİK İNDEKS ÜZERİNE ETKİSİ. Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.2, no.3 .
SABAN GÜLER, M., & BİLİCİ, S., (2017). BESİNİN İÇERİĞİ, İŞLEME VE PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN GLİSEMİK İNDEKS ÜZERİNE ETKİSİ. Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.2, no.3.
SABAN GÜLER, MERYEM, And SANİYE BİLİCİ. "BESİNİN İÇERİĞİ, İŞLEME VE PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN GLİSEMİK İNDEKS ÜZERİNE ETKİSİ," Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.2, no.3, 2017
SABAN GÜLER, MERYEM S. And BİLİCİ, SANİYE. "BESİNİN İÇERİĞİ, İŞLEME VE PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN GLİSEMİK İNDEKS ÜZERİNE ETKİSİ." Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.2, no.3, 2017
SABAN GÜLER, M. And BİLİCİ, S. (2017) . "BESİNİN İÇERİĞİ, İŞLEME VE PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN GLİSEMİK İNDEKS ÜZERİNE ETKİSİ." Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.2, no.3.
@article{article, author={MERYEM SABAN GÜLER And author={SANİYE BİLİCİ}, title={BESİNİN İÇERİĞİ, İŞLEME VE PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN GLİSEMİK İNDEKS ÜZERİNE ETKİSİ}, journal={Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2017}