A. AYAZ Et Al. , "15 49 yaş grubu ev hanımlarının besin hazırlama pişirme ve saklama yöntemleri konusunda bilgi tutum ve davranışlarına yönelik bir araştırma," Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.60, no.3, pp.77-86, 2003
AYAZ, A. Et Al. 2003. 15 49 yaş grubu ev hanımlarının besin hazırlama pişirme ve saklama yöntemleri konusunda bilgi tutum ve davranışlarına yönelik bir araştırma. Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.60, no.3 , 77-86.
AYAZ, A., KÖKSAL, E., & BİLGİLİ, N., (2003). 15 49 yaş grubu ev hanımlarının besin hazırlama pişirme ve saklama yöntemleri konusunda bilgi tutum ve davranışlarına yönelik bir araştırma. Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.60, no.3, 77-86.
AYAZ, AYLİN, EDA KÖKSAL, And NAİLE BİLGİLİ. "15 49 yaş grubu ev hanımlarının besin hazırlama pişirme ve saklama yöntemleri konusunda bilgi tutum ve davranışlarına yönelik bir araştırma," Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.60, no.3, 77-86, 2003
AYAZ, AYLİN Et Al. "15 49 yaş grubu ev hanımlarının besin hazırlama pişirme ve saklama yöntemleri konusunda bilgi tutum ve davranışlarına yönelik bir araştırma." Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.60, no.3, pp.77-86, 2003
AYAZ, A. KÖKSAL, E. And BİLGİLİ, N. (2003) . "15 49 yaş grubu ev hanımlarının besin hazırlama pişirme ve saklama yöntemleri konusunda bilgi tutum ve davranışlarına yönelik bir araştırma." Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.60, no.3, pp.77-86.
@article{article, author={AYLİN AYAZ Et Al. }, title={15 49 yaş grubu ev hanımlarının besin hazırlama pişirme ve saklama yöntemleri konusunda bilgi tutum ve davranışlarına yönelik bir araştırma}, journal={Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi}, year=2003, pages={77-86} }