Ş. DUYAR And A. G. SAĞDIÇOĞLU CELEP, "THE EFFECT OF HIGH FRUCTOSE CORN SYRUP ON HEALTH," 4. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi , 2017
DUYAR, Ş. And SAĞDIÇOĞLU CELEP, A. G. 2017. THE EFFECT OF HIGH FRUCTOSE CORN SYRUP ON HEALTH. 4. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi .
DUYAR, Ş., & SAĞDIÇOĞLU CELEP, A. G., (2017). THE EFFECT OF HIGH FRUCTOSE CORN SYRUP ON HEALTH . 4. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi
DUYAR, ŞEHRİBAN, And ADVİYE GÜLÇİN SAĞDIÇOĞLU CELEP. "THE EFFECT OF HIGH FRUCTOSE CORN SYRUP ON HEALTH," 4. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, 2017
DUYAR, ŞEHRİBAN D. And SAĞDIÇOĞLU CELEP, ADVİYE G. . "THE EFFECT OF HIGH FRUCTOSE CORN SYRUP ON HEALTH." 4. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi , 2017
DUYAR, Ş. And SAĞDIÇOĞLU CELEP, A. G. (2017) . "THE EFFECT OF HIGH FRUCTOSE CORN SYRUP ON HEALTH." 4. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞEHRİBAN DUYAR ÖZER And author={ADVİYE GÜLÇİN SAĞDIÇOĞLU CELEP}, title={THE EFFECT OF HIGH FRUCTOSE CORN SYRUP ON HEALTH}, congress name={4. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={2017}}