H. YILDIRAN Et Al. , "Tüketiminin Artırılması Gereken Besinler ve Besin Ögeleri," In Türkiye Beslenme Rehberi 2015 , T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI YAYINLARI, 2016, pp.61-66.
YILDIRAN, H. Et Al. Tüketiminin Artırılması Gereken Besinler ve Besin Ögeleri. 2016. In Türkiye Beslenme Rehberi 2015 , T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI YAYINLARI, 61-66.
YILDIRAN, H., GEZMEN KARADAĞ, M., AKYOL MUTLU, A., & ÇELİKAY, N., (2016). Tüketiminin Artırılması Gereken Besinler ve Besin Ögeleri. Türkiye Beslenme Rehberi 2015 (pp.61-66), T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI YAYINLARI.
YILDIRAN, HİLAL Et Al. "Tüketiminin Artırılması Gereken Besinler ve Besin Ögeleri." In Türkiye Beslenme Rehberi 2015 , 61-66. T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI YAYINLARI, 2016
YILDIRAN, HİLAL Et Al. "Tüketiminin Artırılması Gereken Besinler ve Besin Ögeleri." Türkiye Beslenme Rehberi 2015 , T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI YAYINLARI, 2016, pp.61-66.
YILDIRAN, H. Et Al. (2016) "Tüketiminin Artırılması Gereken Besinler ve Besin Ögeleri", Türkiye Beslenme Rehberi 2015 . T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI YAYINLARI.
@bookchapter{bookchapter, author ={HİLAL YILDIRAN Et Al. }, chaptertitle={Tüketiminin Artırılması Gereken Besinler ve Besin Ögeleri}, booktitle={ Türkiye Beslenme Rehberi 2015}, publisher={T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI YAYINLARI}, city={},year={2016} }