İ. Erdoğan Orhan, "Bitkisel Ürün ve Gıda Takviyelerinde Risk ve Güvenlik," In Adli Eczacılık , Ankara: Akademisyen, 2021, pp.135-142.
Erdoğan Orhan, İ. Bitkisel Ürün ve Gıda Takviyelerinde Risk ve Güvenlik. 2021. In Adli Eczacılık , Akademisyen, Ankara, 135-142.
Erdoğan Orhan, İ., (2021). Bitkisel Ürün ve Gıda Takviyelerinde Risk ve Güvenlik. Adli Eczacılık (pp.135-142), Ankara: Akademisyen.
Erdoğan Orhan, İLKAY. "Bitkisel Ürün ve Gıda Takviyelerinde Risk ve Güvenlik." In Adli Eczacılık , 135-142. Ankara: Akademisyen, 2021
Erdoğan Orhan, İLKAY E. . "Bitkisel Ürün ve Gıda Takviyelerinde Risk ve Güvenlik." Adli Eczacılık , Akademisyen, 2021, pp.135-142.
Erdoğan Orhan, İ. (2021) "Bitkisel Ürün ve Gıda Takviyelerinde Risk ve Güvenlik", Adli Eczacılık . Ankara: Akademisyen.
@bookchapter{bookchapter, author ={İLKAY ERDOĞAN ORHAN}, chaptertitle={Bitkisel Ürün ve Gıda Takviyelerinde Risk ve Güvenlik}, booktitle={ Adli Eczacılık}, publisher={Akademisyen}, city={Ankara},year={2021} }