E. KARABUDAK Et Al. , "İşçilerde Menü Planlama," In Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi , T.C.Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, 2020, pp.131-179.
KARABUDAK, E. Et Al. İşçilerde Menü Planlama. 2020. In Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi , T.C.Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, 131-179.
KARABUDAK, E., SABAN GÜLER, M., KARABULUT, Ö. F., BAYRAK ERSİN, M., AYDOĞAN, İ., AKÖZ, E., ... DEMİREL, G.(2020). İşçilerde Menü Planlama. Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi (pp.131-179), T.C.Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184.
KARABUDAK, EFSUN Et Al. "İşçilerde Menü Planlama." In Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi , 131-179. T.C.Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, 2020
KARABUDAK, EFSUN Et Al. "İşçilerde Menü Planlama." Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi , T.C.Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, 2020, pp.131-179.
KARABUDAK, E. Et Al. (2020) "İşçilerde Menü Planlama", Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi . T.C.Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184.
@bookchapter{bookchapter, author ={EFSUN KARABUDAK Et Al. }, chaptertitle={İşçilerde Menü Planlama}, booktitle={ Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi}, publisher={T.C.Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184}, city={},year={2020} }