B. ÇINAR ACAR Et Al. , "Gıda Ürünlerinde Bozulmalara Neden Olan Patojen Mikroorganizmaların İnaktivasyonunda Ozon Uygulamalarının Etkisi," In Mikrobiyolojide Güncel Konular IV , Ankara: Akademisyen Yayınevi Kitabevi, 2023, pp.15-30.
ÇINAR ACAR, B. Et Al. Gıda Ürünlerinde Bozulmalara Neden Olan Patojen Mikroorganizmaların İnaktivasyonunda Ozon Uygulamalarının Etkisi. 2023. In Mikrobiyolojide Güncel Konular IV , Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, 15-30.
ÇINAR ACAR, B., ŞAHİN, T., & YÜKSEKDAĞ, Z., (2023). Gıda Ürünlerinde Bozulmalara Neden Olan Patojen Mikroorganizmaların İnaktivasyonunda Ozon Uygulamalarının Etkisi. Mikrobiyolojide Güncel Konular IV (pp.15-30), Ankara: Akademisyen Yayınevi Kitabevi.
ÇINAR ACAR, BERAT, Tuğba ŞAHİN, And ZEHRANUR YÜKSEKDAĞ. "Gıda Ürünlerinde Bozulmalara Neden Olan Patojen Mikroorganizmaların İnaktivasyonunda Ozon Uygulamalarının Etkisi." In Mikrobiyolojide Güncel Konular IV , 15-30. Ankara: Akademisyen Yayınevi Kitabevi, 2023
ÇINAR ACAR, BERAT Ç. Et Al. "Gıda Ürünlerinde Bozulmalara Neden Olan Patojen Mikroorganizmaların İnaktivasyonunda Ozon Uygulamalarının Etkisi." Mikrobiyolojide Güncel Konular IV , Akademisyen Yayınevi Kitabevi, 2023, pp.15-30.
ÇINAR ACAR, B. ŞAHİN, T. And YÜKSEKDAĞ, Z. (2023) "Gıda Ürünlerinde Bozulmalara Neden Olan Patojen Mikroorganizmaların İnaktivasyonunda Ozon Uygulamalarının Etkisi", Mikrobiyolojide Güncel Konular IV . Ankara: Akademisyen Yayınevi Kitabevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={BERAT ÇINAR ACAR Et Al. }, chaptertitle={Gıda Ürünlerinde Bozulmalara Neden Olan Patojen Mikroorganizmaların İnaktivasyonunda Ozon Uygulamalarının Etkisi}, booktitle={ Mikrobiyolojide Güncel Konular IV}, publisher={Akademisyen Yayınevi Kitabevi}, city={Ankara},year={2023} }