F. AYYILDIZ And H. YILDIRAN, "Üniversite Öğrencilerinin Öğün Tüketim Durumları ve Tercihlerinin Değerlendirilmesi," 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences , Turkey, 2020
AYYILDIZ, F. And YILDIRAN, H. 2020. Üniversite Öğrencilerinin Öğün Tüketim Durumları ve Tercihlerinin Değerlendirilmesi. 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences , (Turkey).
AYYILDIZ, F., & YILDIRAN, H., (2020). Üniversite Öğrencilerinin Öğün Tüketim Durumları ve Tercihlerinin Değerlendirilmesi . 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Turkey
AYYILDIZ, FERİDE, And HİLAL YILDIRAN. "Üniversite Öğrencilerinin Öğün Tüketim Durumları ve Tercihlerinin Değerlendirilmesi," 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Turkey, 2020
AYYILDIZ, FERİDE And YILDIRAN, HİLAL. "Üniversite Öğrencilerinin Öğün Tüketim Durumları ve Tercihlerinin Değerlendirilmesi." 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences , Turkey, 2020
AYYILDIZ, F. And YILDIRAN, H. (2020) . "Üniversite Öğrencilerinin Öğün Tüketim Durumları ve Tercihlerinin Değerlendirilmesi." 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FERİDE AYYILDIZ And author={HİLAL YILDIRAN}, title={Üniversite Öğrencilerinin Öğün Tüketim Durumları ve Tercihlerinin Değerlendirilmesi}, congress name={3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences}, city={}, country={Turkey}, year={2020}}