G. Y. Tunçay And N. Çobanoğlu, "Biyoetik Bir Değer Olarak Gelişen Bir Beslenme Kültürü: Sürdürülebilir Sağlıklı Beslenme," Kent Akademisi , vol.14, no.4, pp.1270-1282, 2021
Tunçay, G. Y. And Çobanoğlu, N. 2021. Biyoetik Bir Değer Olarak Gelişen Bir Beslenme Kültürü: Sürdürülebilir Sağlıklı Beslenme. Kent Akademisi , vol.14, no.4 , 1270-1282.
Tunçay, G. Y., & Çobanoğlu, N., (2021). Biyoetik Bir Değer Olarak Gelişen Bir Beslenme Kültürü: Sürdürülebilir Sağlıklı Beslenme. Kent Akademisi , vol.14, no.4, 1270-1282.
Tunçay, Güzin, And NESRİN ÇOBANOĞLU. "Biyoetik Bir Değer Olarak Gelişen Bir Beslenme Kültürü: Sürdürülebilir Sağlıklı Beslenme," Kent Akademisi , vol.14, no.4, 1270-1282, 2021
Tunçay, Güzin Y. And Çobanoğlu, NESRİN. "Biyoetik Bir Değer Olarak Gelişen Bir Beslenme Kültürü: Sürdürülebilir Sağlıklı Beslenme." Kent Akademisi , vol.14, no.4, pp.1270-1282, 2021
Tunçay, G. Y. And Çobanoğlu, N. (2021) . "Biyoetik Bir Değer Olarak Gelişen Bir Beslenme Kültürü: Sürdürülebilir Sağlıklı Beslenme." Kent Akademisi , vol.14, no.4, pp.1270-1282.
@article{article, author={Güzin Yasemin Tunçay And author={NESRİN ÇOBANOĞLU}, title={Biyoetik Bir Değer Olarak Gelişen Bir Beslenme Kültürü: Sürdürülebilir Sağlıklı Beslenme}, journal={Kent Akademisi}, year=2021, pages={1270-1282} }