N. Gündoğan And N. Yücel, "Ankarada tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik kalitenin araştırılması," Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1, pp.33-38, 2001
Gündoğan , N. And Yücel, N. 2001. Ankarada tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik kalitenin araştırılması. Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1 , 33-38.
Gündoğan , N., & Yücel, N., (2001). Ankarada tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik kalitenin araştırılması. Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1, 33-38.
Gündoğan , NESLİHAN, And NİHAL YÜCEL. "Ankarada tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik kalitenin araştırılması," Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1, 33-38, 2001
Gündoğan , NESLİHAN And Yücel, NİHAL. "Ankarada tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik kalitenin araştırılması." Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1, pp.33-38, 2001
Gündoğan , N. And Yücel, N. (2001) . "Ankarada tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik kalitenin araştırılması." Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.1, pp.33-38.
@article{article, author={NESLİHAN GÜNDOĞAN And author={NİHAL YÜCEL}, title={Ankarada tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik kalitenin araştırılması}, journal={Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2001, pages={33-38} }