H. ÖZKAYA Et Al. , "Erişte kalitesine kurutma işlemlerinin etkileri," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2004
ÖZKAYA, H. Et Al. 2004. Erişte kalitesine kurutma işlemlerinin etkileri. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
ÖZKAYA, H., ÖZKAYA, B., BAYRAK, H., & GÖKPINAR, F., (2004). Erişte kalitesine kurutma işlemlerinin etkileri . Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
ÖZKAYA, H Et Al. "Erişte kalitesine kurutma işlemlerinin etkileri," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2004
ÖZKAYA, H Et Al. "Erişte kalitesine kurutma işlemlerinin etkileri." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2004
ÖZKAYA, H. Et Al. (2004) . "Erişte kalitesine kurutma işlemlerinin etkileri." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={H ÖZKAYA Et Al. }, title={Erişte kalitesine kurutma işlemlerinin etkileri}, congress name={Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2004}}