B. ER Et Al. , "Ankara da Tüketime Sunulan Konserve Ton Balığı Örneklerinde Histamin Miktarlarının Araştırılması," 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongre , Turkey, 2013
ER, B. Et Al. 2013. Ankara da Tüketime Sunulan Konserve Ton Balığı Örneklerinde Histamin Miktarlarının Araştırılması. 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongre , (Turkey).
ER, B., DEMİRHAN, B., YARIMKAYA BAŞ, S., YENTÜR, G., & BAYHAN ÖKTEM, A., (2013). Ankara da Tüketime Sunulan Konserve Ton Balığı Örneklerinde Histamin Miktarlarının Araştırılması . 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongre, Turkey
ER, BUKET Et Al. "Ankara da Tüketime Sunulan Konserve Ton Balığı Örneklerinde Histamin Miktarlarının Araştırılması," 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongre, Turkey, 2013
ER, BUKET E. Et Al. "Ankara da Tüketime Sunulan Konserve Ton Balığı Örneklerinde Histamin Miktarlarının Araştırılması." 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongre , Turkey, 2013
ER, B. Et Al. (2013) . "Ankara da Tüketime Sunulan Konserve Ton Balığı Örneklerinde Histamin Miktarlarının Araştırılması." 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongre , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BUKET ER DEMİRHAN Et Al. }, title={Ankara da Tüketime Sunulan Konserve Ton Balığı Örneklerinde Histamin Miktarlarının Araştırılması}, congress name={5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongre}, city={}, country={Turkey}, year={2013}}