H. BAYGUT And S. BİLİCİ, "Sustainability in Food Services ," Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.12, no.3, pp.422-429, 2021
BAYGUT, H. And BİLİCİ, S. 2021. Sustainability in Food Services . Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.12, no.3 , 422-429.
BAYGUT, H., & BİLİCİ, S., (2021). Sustainability in Food Services . Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.12, no.3, 422-429.
BAYGUT, HATİCE, And SANİYE BİLİCİ. "Sustainability in Food Services ," Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.12, no.3, 422-429, 2021
BAYGUT, HATİCE And BİLİCİ, SANİYE. "Sustainability in Food Services ." Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.12, no.3, pp.422-429, 2021
BAYGUT, H. And BİLİCİ, S. (2021) . "Sustainability in Food Services ." Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.12, no.3, pp.422-429.
@article{article, author={HATİCE BAYGUT And author={SANİYE BİLİCİ}, title={Sustainability in Food Services }, journal={Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2021, pages={422-429} }