M. Pehlivan Zengin And E. Köksal, "Doğal ve Yapay Tatlandırıcıların Glukoz İntoleransı, Karaciğer Enzimleri ve Oksidatif Stres Üzerine Etkisi," Mersin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.13, no.1, pp.140-154, 2020
Pehlivan Zengin, M. And Köksal, E. 2020. Doğal ve Yapay Tatlandırıcıların Glukoz İntoleransı, Karaciğer Enzimleri ve Oksidatif Stres Üzerine Etkisi. Mersin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.13, no.1 , 140-154.
Pehlivan Zengin, M., & Köksal, E., (2020). Doğal ve Yapay Tatlandırıcıların Glukoz İntoleransı, Karaciğer Enzimleri ve Oksidatif Stres Üzerine Etkisi. Mersin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.13, no.1, 140-154.
Pehlivan Zengin, Merve, And EDA KÖKSAL. "Doğal ve Yapay Tatlandırıcıların Glukoz İntoleransı, Karaciğer Enzimleri ve Oksidatif Stres Üzerine Etkisi," Mersin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.13, no.1, 140-154, 2020
Pehlivan Zengin, Merve P. And Köksal, EDA. "Doğal ve Yapay Tatlandırıcıların Glukoz İntoleransı, Karaciğer Enzimleri ve Oksidatif Stres Üzerine Etkisi." Mersin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.13, no.1, pp.140-154, 2020
Pehlivan Zengin, M. And Köksal, E. (2020) . "Doğal ve Yapay Tatlandırıcıların Glukoz İntoleransı, Karaciğer Enzimleri ve Oksidatif Stres Üzerine Etkisi." Mersin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.13, no.1, pp.140-154.
@article{article, author={Merve Pehlivan Zengin And author={EDA KÖKSAL}, title={Doğal ve Yapay Tatlandırıcıların Glukoz İntoleransı, Karaciğer Enzimleri ve Oksidatif Stres Üzerine Etkisi}, journal={Mersin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={140-154} }