H. YILDIRAN Et Al. , "Tüketiminin Artırılması Gereken Besinler ve Besin Ögeleri," In TÜRKİYE BESLENME REHBERİ 2015 , Ankara: T.C. Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1031, 2016, pp.61-66.
YILDIRAN, H. Et Al. Tüketiminin Artırılması Gereken Besinler ve Besin Ögeleri. 2016. In TÜRKİYE BESLENME REHBERİ 2015 , T.C. Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1031, Ankara, 61-66.
YILDIRAN, H., GEZMEN KARADAĞ, M., AKYOL MUTLU, A., & çelikay, n., (2016). Tüketiminin Artırılması Gereken Besinler ve Besin Ögeleri. TÜRKİYE BESLENME REHBERİ 2015 (pp.61-66), Ankara: T.C. Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1031.
YILDIRAN, HİLAL Et Al. "Tüketiminin Artırılması Gereken Besinler ve Besin Ögeleri." In TÜRKİYE BESLENME REHBERİ 2015 , 61-66. Ankara: T.C. Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1031, 2016
YILDIRAN, HİLAL Et Al. "Tüketiminin Artırılması Gereken Besinler ve Besin Ögeleri." TÜRKİYE BESLENME REHBERİ 2015 , T.C. Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1031, 2016, pp.61-66.
YILDIRAN, H. Et Al. (2016) "Tüketiminin Artırılması Gereken Besinler ve Besin Ögeleri", TÜRKİYE BESLENME REHBERİ 2015 . Ankara: T.C. Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1031.
@bookchapter{bookchapter, author ={HİLAL YILDIRAN Et Al. }, chaptertitle={Tüketiminin Artırılması Gereken Besinler ve Besin Ögeleri}, booktitle={ TÜRKİYE BESLENME REHBERİ 2015}, publisher={T.C. Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1031}, city={Ankara},year={2016} }