A. GÜRSOY Et Al. , "Ekzopolisakkarit üretimi yüksek Streptococcus thermophilus W22 ve Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus B3 suşlarının yoğurt üretiminde kullanımı," Türkiye 9. Gıda Kongresi , Turkey, 2006
GÜRSOY, A. Et Al. 2006. Ekzopolisakkarit üretimi yüksek Streptococcus thermophilus W22 ve Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus B3 suşlarının yoğurt üretiminde kullanımı. Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Turkey).
GÜRSOY, A., DURLU ÖZKAYA, F., YILDIZ, F., & ASLIM, B., (2006). Ekzopolisakkarit üretimi yüksek Streptococcus thermophilus W22 ve Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus B3 suşlarının yoğurt üretiminde kullanımı . Türkiye 9. Gıda Kongresi, Turkey
GÜRSOY, AYŞE Et Al. "Ekzopolisakkarit üretimi yüksek Streptococcus thermophilus W22 ve Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus B3 suşlarının yoğurt üretiminde kullanımı," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Turkey, 2006
GÜRSOY, AYŞE Et Al. "Ekzopolisakkarit üretimi yüksek Streptococcus thermophilus W22 ve Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus B3 suşlarının yoğurt üretiminde kullanımı." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Turkey, 2006
GÜRSOY, A. Et Al. (2006) . "Ekzopolisakkarit üretimi yüksek Streptococcus thermophilus W22 ve Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus B3 suşlarının yoğurt üretiminde kullanımı." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYŞE GÜRSOY Et Al. }, title={Ekzopolisakkarit üretimi yüksek Streptococcus thermophilus W22 ve Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus B3 suşlarının yoğurt üretiminde kullanımı}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2006}}