Z. Ağbal Et Al. , "Farklı Aroma Maddeleri İçeren Tüketime Hazır Türk Kahvelerinin Toplam Antioksidan Kapasitelerinin Değerlendirmesi," ULUSLARARASI KAPADOKYA SAĞLIK VE YAŞAM KONGRESİ (UKSAY2022) , 2022
Ağbal, Z. Et Al. 2022. Farklı Aroma Maddeleri İçeren Tüketime Hazır Türk Kahvelerinin Toplam Antioksidan Kapasitelerinin Değerlendirmesi. ULUSLARARASI KAPADOKYA SAĞLIK VE YAŞAM KONGRESİ (UKSAY2022) .
Ağbal, Z., Sarıkaya, D., Sağıt, B., Yörüsün, T. Ö., & Ağagündüz, D., (2022). Farklı Aroma Maddeleri İçeren Tüketime Hazır Türk Kahvelerinin Toplam Antioksidan Kapasitelerinin Değerlendirmesi . ULUSLARARASI KAPADOKYA SAĞLIK VE YAŞAM KONGRESİ (UKSAY2022)
Ağbal, Zilal Et Al. "Farklı Aroma Maddeleri İçeren Tüketime Hazır Türk Kahvelerinin Toplam Antioksidan Kapasitelerinin Değerlendirmesi," ULUSLARARASI KAPADOKYA SAĞLIK VE YAŞAM KONGRESİ (UKSAY2022), 2022
Ağbal, Zilal Et Al. "Farklı Aroma Maddeleri İçeren Tüketime Hazır Türk Kahvelerinin Toplam Antioksidan Kapasitelerinin Değerlendirmesi." ULUSLARARASI KAPADOKYA SAĞLIK VE YAŞAM KONGRESİ (UKSAY2022) , 2022
Ağbal, Z. Et Al. (2022) . "Farklı Aroma Maddeleri İçeren Tüketime Hazır Türk Kahvelerinin Toplam Antioksidan Kapasitelerinin Değerlendirmesi." ULUSLARARASI KAPADOKYA SAĞLIK VE YAŞAM KONGRESİ (UKSAY2022) .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Zilal Ağbal Et Al. }, title={Farklı Aroma Maddeleri İçeren Tüketime Hazır Türk Kahvelerinin Toplam Antioksidan Kapasitelerinin Değerlendirmesi}, congress name={ULUSLARARASI KAPADOKYA SAĞLIK VE YAŞAM KONGRESİ (UKSAY2022)}, city={}, country={}, year={2022}}