N. Tekin And S. Navruz Varlı, "Farklı Hazırlama ve Pişirme İşlemlerinin Kurubaklagillerin Besin Değeri Üzerine Etkisi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.51, no.3, pp.100-108, 2023
Tekin, N. And Navruz Varlı, S. 2023. Farklı Hazırlama ve Pişirme İşlemlerinin Kurubaklagillerin Besin Değeri Üzerine Etkisi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.51, no.3 , 100-108.
Tekin, N., & Navruz Varlı, S., (2023). Farklı Hazırlama ve Pişirme İşlemlerinin Kurubaklagillerin Besin Değeri Üzerine Etkisi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.51, no.3, 100-108.
Tekin, NASMİNEL, And SEMRA NAVRUZ VARLI. "Farklı Hazırlama ve Pişirme İşlemlerinin Kurubaklagillerin Besin Değeri Üzerine Etkisi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.51, no.3, 100-108, 2023
Tekin, NASMİNEL And Navruz Varlı, SEMRA N. . "Farklı Hazırlama ve Pişirme İşlemlerinin Kurubaklagillerin Besin Değeri Üzerine Etkisi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.51, no.3, pp.100-108, 2023
Tekin, N. And Navruz Varlı, S. (2023) . "Farklı Hazırlama ve Pişirme İşlemlerinin Kurubaklagillerin Besin Değeri Üzerine Etkisi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.51, no.3, pp.100-108.
@article{article, author={NASMİNEL TEKİN And author={SEMRA NAVRUZ VARLI}, title={Farklı Hazırlama ve Pişirme İşlemlerinin Kurubaklagillerin Besin Değeri Üzerine Etkisi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2023, pages={100-108} }