H. MORTAŞ Et Al. , "Endüstriyel Olarak Üretilmiş Eritme Peynirlerde Aflatoksin M1 Kalıntılarının Araştırılması: Ankara İli Örneği," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.50, no.1, pp.45-52, 2022
MORTAŞ, H. Et Al. 2022. Endüstriyel Olarak Üretilmiş Eritme Peynirlerde Aflatoksin M1 Kalıntılarının Araştırılması: Ankara İli Örneği. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.50, no.1 , 45-52.
MORTAŞ, H., KÖSE, S., & BİLİCİ, S., (2022). Endüstriyel Olarak Üretilmiş Eritme Peynirlerde Aflatoksin M1 Kalıntılarının Araştırılması: Ankara İli Örneği. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.50, no.1, 45-52.
MORTAŞ, HANDE, SÜLEYMAN KÖSE, And SANİYE BİLİCİ. "Endüstriyel Olarak Üretilmiş Eritme Peynirlerde Aflatoksin M1 Kalıntılarının Araştırılması: Ankara İli Örneği," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.50, no.1, 45-52, 2022
MORTAŞ, HANDE Et Al. "Endüstriyel Olarak Üretilmiş Eritme Peynirlerde Aflatoksin M1 Kalıntılarının Araştırılması: Ankara İli Örneği." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.50, no.1, pp.45-52, 2022
MORTAŞ, H. KÖSE, S. And BİLİCİ, S. (2022) . "Endüstriyel Olarak Üretilmiş Eritme Peynirlerde Aflatoksin M1 Kalıntılarının Araştırılması: Ankara İli Örneği." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.50, no.1, pp.45-52.
@article{article, author={HANDE MORTAŞ Et Al. }, title={Endüstriyel Olarak Üretilmiş Eritme Peynirlerde Aflatoksin M1 Kalıntılarının Araştırılması: Ankara İli Örneği}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2022, pages={45-52} }