S. KÜÇÜKKÖMÜRLER Et Al. , "Damla Sakızının (Mastic Gam Reçinesi) Türk Mutfak Kültürü ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi," 1. International Academic Research Congres , Side Antalya, Turkey, pp.480-488, 2016
KÜÇÜKKÖMÜRLER, S. Et Al. 2016. Damla Sakızının (Mastic Gam Reçinesi) Türk Mutfak Kültürü ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi. 1. International Academic Research Congres , (Side Antalya, Turkey), 480-488.
KÜÇÜKKÖMÜRLER, S., DEMİREL, H., & NAME, B., (2016). Damla Sakızının (Mastic Gam Reçinesi) Türk Mutfak Kültürü ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi . 1. International Academic Research Congres (pp.480-488). Side Antalya, Turkey
KÜÇÜKKÖMÜRLER, SAİME, HÜSNE DEMİREL, And BORAN NAME. "Damla Sakızının (Mastic Gam Reçinesi) Türk Mutfak Kültürü ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi," 1. International Academic Research Congres, Side Antalya, Turkey, 2016
KÜÇÜKKÖMÜRLER, SAİME Et Al. "Damla Sakızının (Mastic Gam Reçinesi) Türk Mutfak Kültürü ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi." 1. International Academic Research Congres , Side Antalya, Turkey, pp.480-488, 2016
KÜÇÜKKÖMÜRLER, S. DEMİREL, H. And NAME, B. (2016) . "Damla Sakızının (Mastic Gam Reçinesi) Türk Mutfak Kültürü ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi." 1. International Academic Research Congres , Side Antalya, Turkey, pp.480-488.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SAİME KÜÇÜKKÖMÜRLER Et Al. }, title={Damla Sakızının (Mastic Gam Reçinesi) Türk Mutfak Kültürü ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi}, congress name={1. International Academic Research Congres}, city={Side Antalya}, country={Turkey}, year={2016}, pages={480-488} }