Y. ÖMEROĞLU, "Çiğ ve Pişirilmiş Hayvansal Ürünlerin İmalat ve Satışlarının Yapıldığı Noktolardaki Görevlilerin Gıda Hijyeni Konusunda Tutum ve Davranışları," türk veteriner hekimliği dergisi , vol.16, no.71, pp.35-47, 2006
ÖMEROĞLU, Y. 2006. Çiğ ve Pişirilmiş Hayvansal Ürünlerin İmalat ve Satışlarının Yapıldığı Noktolardaki Görevlilerin Gıda Hijyeni Konusunda Tutum ve Davranışları. türk veteriner hekimliği dergisi , vol.16, no.71 , 35-47.
ÖMEROĞLU, Y., (2006). Çiğ ve Pişirilmiş Hayvansal Ürünlerin İmalat ve Satışlarının Yapıldığı Noktolardaki Görevlilerin Gıda Hijyeni Konusunda Tutum ve Davranışları. türk veteriner hekimliği dergisi , vol.16, no.71, 35-47.
ÖMEROĞLU, YAKUP. "Çiğ ve Pişirilmiş Hayvansal Ürünlerin İmalat ve Satışlarının Yapıldığı Noktolardaki Görevlilerin Gıda Hijyeni Konusunda Tutum ve Davranışları," türk veteriner hekimliği dergisi , vol.16, no.71, 35-47, 2006
ÖMEROĞLU, YAKUP. "Çiğ ve Pişirilmiş Hayvansal Ürünlerin İmalat ve Satışlarının Yapıldığı Noktolardaki Görevlilerin Gıda Hijyeni Konusunda Tutum ve Davranışları." türk veteriner hekimliği dergisi , vol.16, no.71, pp.35-47, 2006
ÖMEROĞLU, Y. (2006) . "Çiğ ve Pişirilmiş Hayvansal Ürünlerin İmalat ve Satışlarının Yapıldığı Noktolardaki Görevlilerin Gıda Hijyeni Konusunda Tutum ve Davranışları." türk veteriner hekimliği dergisi , vol.16, no.71, pp.35-47.
@article{article, author={YAKUP ÖMEROĞLU}, title={Çiğ ve Pişirilmiş Hayvansal Ürünlerin İmalat ve Satışlarının Yapıldığı Noktolardaki Görevlilerin Gıda Hijyeni Konusunda Tutum ve Davranışları}, journal={türk veteriner hekimliği dergisi}, year=2006, pages={35-47} }