B. ER DEMİRHAN And B. DEMİRHAN, "Sığır Etlerinde Farklı Tuz Konsantrasyonlarındaki Marinasyonun Mikrobiyolojik Kalite Üzerine Etkisi," 3rd International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH) , 2020
ER DEMİRHAN, B. And DEMİRHAN, B. 2020. Sığır Etlerinde Farklı Tuz Konsantrasyonlarındaki Marinasyonun Mikrobiyolojik Kalite Üzerine Etkisi. 3rd International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH) .
ER DEMİRHAN, B., & DEMİRHAN, B., (2020). Sığır Etlerinde Farklı Tuz Konsantrasyonlarındaki Marinasyonun Mikrobiyolojik Kalite Üzerine Etkisi . 3rd International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH)
ER DEMİRHAN, BUKET, And BURAK DEMİRHAN. "Sığır Etlerinde Farklı Tuz Konsantrasyonlarındaki Marinasyonun Mikrobiyolojik Kalite Üzerine Etkisi," 3rd International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH), 2020
ER DEMİRHAN, BUKET E. And DEMİRHAN, BURAK. "Sığır Etlerinde Farklı Tuz Konsantrasyonlarındaki Marinasyonun Mikrobiyolojik Kalite Üzerine Etkisi." 3rd International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH) , 2020
ER DEMİRHAN, B. And DEMİRHAN, B. (2020) . "Sığır Etlerinde Farklı Tuz Konsantrasyonlarındaki Marinasyonun Mikrobiyolojik Kalite Üzerine Etkisi." 3rd International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH) .
@conferencepaper{conferencepaper, author={BUKET ER DEMİRHAN And author={BURAK DEMİRHAN}, title={Sığır Etlerinde Farklı Tuz Konsantrasyonlarındaki Marinasyonun Mikrobiyolojik Kalite Üzerine Etkisi}, congress name={3rd International Congress on Agriculture, Environment and Health (ICAEH)}, city={}, country={}, year={2020}}