F. Ayyıldız And G. Akbulut, "Barsak Hastalıklarında Güncel Diyet Yaklaşımı Fermente Oligo Di ve Mono Sakkaritler vePolyol FODMAP İçeriği Düşük Diyet," Türkiye Klinikleri Gastroenterohepatoloji Dergisi , vol.21, no.2, pp.43, 2014
Ayyıldız, F. And Akbulut, G. 2014. Barsak Hastalıklarında Güncel Diyet Yaklaşımı Fermente Oligo Di ve Mono Sakkaritler vePolyol FODMAP İçeriği Düşük Diyet. Türkiye Klinikleri Gastroenterohepatoloji Dergisi , vol.21, no.2 , 43.
Ayyıldız, F., & Akbulut, G., (2014). Barsak Hastalıklarında Güncel Diyet Yaklaşımı Fermente Oligo Di ve Mono Sakkaritler vePolyol FODMAP İçeriği Düşük Diyet. Türkiye Klinikleri Gastroenterohepatoloji Dergisi , vol.21, no.2, 43.
Ayyıldız, FERİDE, And GAMZE AKBULUT. "Barsak Hastalıklarında Güncel Diyet Yaklaşımı Fermente Oligo Di ve Mono Sakkaritler vePolyol FODMAP İçeriği Düşük Diyet," Türkiye Klinikleri Gastroenterohepatoloji Dergisi , vol.21, no.2, 43, 2014
Ayyıldız, FERİDE And Akbulut, GAMZE. "Barsak Hastalıklarında Güncel Diyet Yaklaşımı Fermente Oligo Di ve Mono Sakkaritler vePolyol FODMAP İçeriği Düşük Diyet." Türkiye Klinikleri Gastroenterohepatoloji Dergisi , vol.21, no.2, pp.43, 2014
Ayyıldız, F. And Akbulut, G. (2014) . "Barsak Hastalıklarında Güncel Diyet Yaklaşımı Fermente Oligo Di ve Mono Sakkaritler vePolyol FODMAP İçeriği Düşük Diyet." Türkiye Klinikleri Gastroenterohepatoloji Dergisi , vol.21, no.2, p.43.
@article{article, author={FERİDE AYYILDIZ And author={GAMZE AKBULUT}, title={Barsak Hastalıklarında Güncel Diyet Yaklaşımı Fermente Oligo Di ve Mono Sakkaritler vePolyol FODMAP İçeriği Düşük Diyet}, journal={Türkiye Klinikleri Gastroenterohepatoloji Dergisi}, year=2014, pages={43} }