Y. Beyatlı And B. Aslım, "Köy Ve Kasaba Yoğurtlarindan Izole Edilen Streptococcus Thermophilus Bakterilerinin Metabolik Ve Antimikrobiyal Aktivitelerin Incelenmesi.," KÜKEM , vol.20, no.1, pp.1-8, 1997
Beyatlı, Y. And Aslım, B. 1997. Köy Ve Kasaba Yoğurtlarindan Izole Edilen Streptococcus Thermophilus Bakterilerinin Metabolik Ve Antimikrobiyal Aktivitelerin Incelenmesi.. KÜKEM , vol.20, no.1 , 1-8.
Beyatlı, Y., & Aslım, B., (1997). Köy Ve Kasaba Yoğurtlarindan Izole Edilen Streptococcus Thermophilus Bakterilerinin Metabolik Ve Antimikrobiyal Aktivitelerin Incelenmesi.. KÜKEM , vol.20, no.1, 1-8.
Beyatlı, Yavuz, And BELMA ASLIM. "Köy Ve Kasaba Yoğurtlarindan Izole Edilen Streptococcus Thermophilus Bakterilerinin Metabolik Ve Antimikrobiyal Aktivitelerin Incelenmesi.," KÜKEM , vol.20, no.1, 1-8, 1997
Beyatlı, Yavuz And Aslım, BELMA. "Köy Ve Kasaba Yoğurtlarindan Izole Edilen Streptococcus Thermophilus Bakterilerinin Metabolik Ve Antimikrobiyal Aktivitelerin Incelenmesi.." KÜKEM , vol.20, no.1, pp.1-8, 1997
Beyatlı, Y. And Aslım, B. (1997) . "Köy Ve Kasaba Yoğurtlarindan Izole Edilen Streptococcus Thermophilus Bakterilerinin Metabolik Ve Antimikrobiyal Aktivitelerin Incelenmesi.." KÜKEM , vol.20, no.1, pp.1-8.
@article{article, author={Yavuz Beyatlı And author={BELMA ASLIM}, title={Köy Ve Kasaba Yoğurtlarindan Izole Edilen Streptococcus Thermophilus Bakterilerinin Metabolik Ve Antimikrobiyal Aktivitelerin Incelenmesi.}, journal={KÜKEM}, year=1997, pages={1-8} }