M. GEZMEN KARADAĞ Et Al. Geleneksel Türk Mutfağından Seçmeler Besin Öğeleri Açısından Değerlendirilmesi. : Detay Yayıncılık2014, pp.0
GEZMEN KARADAĞ, M. Et Al. 2014. Geleneksel Türk Mutfağından Seçmeler Besin Öğeleri Açısından Değerlendirilmesi . Detay Yayıncılık.
GEZMEN KARADAĞ, M., AYYILDIZ, F., ERTAŞ, Y., & ŞANLIER, N., (2014). Geleneksel Türk Mutfağından Seçmeler Besin Öğeleri Açısından Değerlendirilmesi . : Detay Yayıncılık.
GEZMEN KARADAĞ, MAKBULE Et Al. Geleneksel Türk Mutfağından Seçmeler Besin Öğeleri Açısından Değerlendirilmesi : Detay Yayıncılık, 2014
GEZMEN KARADAĞ, MAKBULE G. Et Al. Geleneksel Türk Mutfağından Seçmeler Besin Öğeleri Açısından Değerlendirilmesi . Detay Yayıncılık, 2014.
GEZMEN KARADAĞ, M. Et Al. (2014) Geleneksel Türk Mutfağından Seçmeler Besin Öğeleri Açısından Değerlendirilmesi . : Detay Yayıncılık.
@book{book, author={MAKBULE GEZMEN KARADAĞ Et Al. }, title={Geleneksel Türk Mutfağından Seçmeler Besin Öğeleri Açısından Değerlendirilmesi}, publisher={Detay Yayıncılık}, year={2014} }