B. Aslım And Y. Beyatlı, "Köy ve kasaba yoğurtlarından izole edilen Lactobacillus bulgaricus suşlarının metabolik ve antimikrobiyal aktiviteleri üzerine bir araştırma," Gıda/The Journal Of Food , vol.22, no.6, pp.441-447, 1997
Aslım, B. And Beyatlı, Y. 1997. Köy ve kasaba yoğurtlarından izole edilen Lactobacillus bulgaricus suşlarının metabolik ve antimikrobiyal aktiviteleri üzerine bir araştırma. Gıda/The Journal Of Food , vol.22, no.6 , 441-447.
Aslım, B., & Beyatlı, Y., (1997). Köy ve kasaba yoğurtlarından izole edilen Lactobacillus bulgaricus suşlarının metabolik ve antimikrobiyal aktiviteleri üzerine bir araştırma. Gıda/The Journal Of Food , vol.22, no.6, 441-447.
Aslım, BELMA, And Yavuz Beyatlı. "Köy ve kasaba yoğurtlarından izole edilen Lactobacillus bulgaricus suşlarının metabolik ve antimikrobiyal aktiviteleri üzerine bir araştırma," Gıda/The Journal Of Food , vol.22, no.6, 441-447, 1997
Aslım, BELMA And Beyatlı, Yavuz. "Köy ve kasaba yoğurtlarından izole edilen Lactobacillus bulgaricus suşlarının metabolik ve antimikrobiyal aktiviteleri üzerine bir araştırma." Gıda/The Journal Of Food , vol.22, no.6, pp.441-447, 1997
Aslım, B. And Beyatlı, Y. (1997) . "Köy ve kasaba yoğurtlarından izole edilen Lactobacillus bulgaricus suşlarının metabolik ve antimikrobiyal aktiviteleri üzerine bir araştırma." Gıda/The Journal Of Food , vol.22, no.6, pp.441-447.
@article{article, author={BELMA ASLIM And author={Yavuz Beyatlı}, title={Köy ve kasaba yoğurtlarından izole edilen Lactobacillus bulgaricus suşlarının metabolik ve antimikrobiyal aktiviteleri üzerine bir araştırma}, journal={Gıda/The Journal Of Food}, year=1997, pages={441-447} }