S. COŞKUN Et Al. , "Çiğ ve pişmiş gıdalardan izole edilen patojen bakterilerin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi," 5 th.Natural Nutrition Healthy Life and Sport , vol.1, pp.982-989, 2019
COŞKUN, S. Et Al. 2019. Çiğ ve pişmiş gıdalardan izole edilen patojen bakterilerin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi. 5 th.Natural Nutrition Healthy Life and Sport , 982-989.
COŞKUN, S., KÜLAHCI, M. B., & GÜNDOĞAN BAKIRCI, N., (2019). Çiğ ve pişmiş gıdalardan izole edilen patojen bakterilerin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi . 5 th.Natural Nutrition Healthy Life and Sport (pp.982-989).
COŞKUN, SERDAR, MERYEM BURCU KÜLAHCI, And NESLİHAN GÜNDOĞAN. "Çiğ ve pişmiş gıdalardan izole edilen patojen bakterilerin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi," 5 th.Natural Nutrition Healthy Life and Sport, 2019
COŞKUN, SERDAR Et Al. "Çiğ ve pişmiş gıdalardan izole edilen patojen bakterilerin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi." 5 th.Natural Nutrition Healthy Life and Sport , pp.982-989, 2019
COŞKUN, S. KÜLAHCI, M. B. And GÜNDOĞAN BAKIRCI, N. (2019) . "Çiğ ve pişmiş gıdalardan izole edilen patojen bakterilerin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi." 5 th.Natural Nutrition Healthy Life and Sport , pp.982-989.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SERDAR COŞKUN Et Al. }, title={Çiğ ve pişmiş gıdalardan izole edilen patojen bakterilerin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi}, congress name={5 th.Natural Nutrition Healthy Life and Sport}, city={}, country={}, year={2019}, pages={982-989} }