S. Navruz Varlı Et Al. Yemeklerin Standart Tarifeleri: Besin Ögeleri Açısından Değerlendirilmesi. Ankara: Pegem Akademi2024, pp.405
Navruz Varlı, S. Et Al. 2024. Yemeklerin Standart Tarifeleri: Besin Ögeleri Açısından Değerlendirilmesi . Pegem Akademi, Ankara.
Navruz Varlı, S., Bayazıt, A. D., & Gezmen Karadağ, M. (Editor), (2024). Yemeklerin Standart Tarifeleri: Besin Ögeleri Açısından Değerlendirilmesi . Ankara: Pegem Akademi.
Navruz Varlı, Semra, Ayşe Derya Bayazıt, And MAKBULE GEZMEN KARADAĞ. Yemeklerin Standart Tarifeleri: Besin Ögeleri Açısından Değerlendirilmesi . Ankara: Pegem Akademi, 2024
Navruz Varlı, Semra N. Et Al. Yemeklerin Standart Tarifeleri: Besin Ögeleri Açısından Değerlendirilmesi . Pegem Akademi, 2024.
Navruz Varlı, S. Bayazıt, A. D. And Gezmen Karadağ, M. (Editor) (2024) Yemeklerin Standart Tarifeleri: Besin Ögeleri Açısından Değerlendirilmesi . 1st edn. Ankara: Pegem Akademi.
@book{book, author={Semra Navruz Varlı Et Al. }, title={Yemeklerin Standart Tarifeleri: Besin Ögeleri Açısından Değerlendirilmesi}, publisher={Pegem Akademi}, year={2024} }