L. ÖZGEN And F. TÜRKMEN, "Yeni Yiyeceklere Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.230-244, 2018
ÖZGEN, L. And TÜRKMEN, F. 2018. Yeni Yiyeceklere Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2 , 230-244.
ÖZGEN, L., & TÜRKMEN, F., (2018). Yeni Yiyeceklere Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, 230-244.
ÖZGEN, LEYLA, And FATİH TÜRKMEN. "Yeni Yiyeceklere Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, 230-244, 2018
ÖZGEN, LEYLA And TÜRKMEN, FATİH. "Yeni Yiyeceklere Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.230-244, 2018
ÖZGEN, L. And TÜRKMEN, F. (2018) . "Yeni Yiyeceklere Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.230-244.
@article{article, author={LEYLA ÖZGEN And author={FATİH TÜRKMEN}, title={Yeni Yiyeceklere Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={230-244} }