G. ÇALIŞKAN AKIMAL Et Al. , "Frequently Used Indices for Determining Diet Quality: Traditional Review," Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2, pp.354-361, 2023
ÇALIŞKAN AKIMAL, G. Et Al. 2023. Frequently Used Indices for Determining Diet Quality: Traditional Review. Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2 , 354-361.
ÇALIŞKAN AKIMAL, G., AÇAR, Y., TAŞDEMİR, Ş. Ş., ASLAN, M. N., & KÖKSAL, E., (2023). Frequently Used Indices for Determining Diet Quality: Traditional Review. Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2, 354-361.
ÇALIŞKAN AKIMAL, GÖZDE Et Al. "Frequently Used Indices for Determining Diet Quality: Traditional Review," Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2, 354-361, 2023
ÇALIŞKAN AKIMAL, GÖZDE Ç. Et Al. "Frequently Used Indices for Determining Diet Quality: Traditional Review." Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2, pp.354-361, 2023
ÇALIŞKAN AKIMAL, G. Et Al. (2023) . "Frequently Used Indices for Determining Diet Quality: Traditional Review." Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.8, no.2, pp.354-361.
@article{article, author={GÖZDE ÇALIŞKAN AKIMAL Et Al. }, title={Frequently Used Indices for Determining Diet Quality: Traditional Review}, journal={Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2023, pages={354-361} }