H. MORTAŞ And S. BİLİCİ, "Sous Vide Üretim Tekniği ile Pişirilerek Soğutulmuş Et Yemeğinde Soğukta Depolama Sırasında Mikrobiyolojik Kalitenin Değerlendirilmesi," Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi , Turkey, 2015
MORTAŞ, H. And BİLİCİ, S. 2015. Sous Vide Üretim Tekniği ile Pişirilerek Soğutulmuş Et Yemeğinde Soğukta Depolama Sırasında Mikrobiyolojik Kalitenin Değerlendirilmesi. Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi , (Turkey).
MORTAŞ, H., & BİLİCİ, S., (2015). Sous Vide Üretim Tekniği ile Pişirilerek Soğutulmuş Et Yemeğinde Soğukta Depolama Sırasında Mikrobiyolojik Kalitenin Değerlendirilmesi . Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Turkey
MORTAŞ, HANDE, And SANİYE BİLİCİ. "Sous Vide Üretim Tekniği ile Pişirilerek Soğutulmuş Et Yemeğinde Soğukta Depolama Sırasında Mikrobiyolojik Kalitenin Değerlendirilmesi," Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Turkey, 2015
MORTAŞ, HANDE And BİLİCİ, SANİYE. "Sous Vide Üretim Tekniği ile Pişirilerek Soğutulmuş Et Yemeğinde Soğukta Depolama Sırasında Mikrobiyolojik Kalitenin Değerlendirilmesi." Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi , Turkey, 2015
MORTAŞ, H. And BİLİCİ, S. (2015) . "Sous Vide Üretim Tekniği ile Pişirilerek Soğutulmuş Et Yemeğinde Soğukta Depolama Sırasında Mikrobiyolojik Kalitenin Değerlendirilmesi." Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HANDE MORTAŞ And author={SANİYE BİLİCİ}, title={Sous Vide Üretim Tekniği ile Pişirilerek Soğutulmuş Et Yemeğinde Soğukta Depolama Sırasında Mikrobiyolojik Kalitenin Değerlendirilmesi}, congress name={Uluslararası Katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}