G. Yentür Et Al. , "Investigation of aflatoxin B1 levels in red pepper and products consumed in Ankara Ankara'da tüketilen kırmızı biber ve ürünlerinde aflatoksin b1 düzeylerinin araştırılması," Turkish Journal of Pharmaceutical Sciences , vol.9, no.3, pp.293-300, 2012
Yentür, G. Et Al. 2012. Investigation of aflatoxin B1 levels in red pepper and products consumed in Ankara Ankara'da tüketilen kırmızı biber ve ürünlerinde aflatoksin b1 düzeylerinin araştırılması. Turkish Journal of Pharmaceutical Sciences , vol.9, no.3 , 293-300.
Yentür, G., Kaynak Onurdaǧ, F., Er, B., & DEMİRHAN, B., (2012). Investigation of aflatoxin B1 levels in red pepper and products consumed in Ankara Ankara'da tüketilen kırmızı biber ve ürünlerinde aflatoksin b1 düzeylerinin araştırılması. Turkish Journal of Pharmaceutical Sciences , vol.9, no.3, 293-300.
Yentür, Gülderen Et Al. "Investigation of aflatoxin B1 levels in red pepper and products consumed in Ankara Ankara'da tüketilen kırmızı biber ve ürünlerinde aflatoksin b1 düzeylerinin araştırılması," Turkish Journal of Pharmaceutical Sciences , vol.9, no.3, 293-300, 2012
Yentür, Gülderen Et Al. "Investigation of aflatoxin B1 levels in red pepper and products consumed in Ankara Ankara'da tüketilen kırmızı biber ve ürünlerinde aflatoksin b1 düzeylerinin araştırılması." Turkish Journal of Pharmaceutical Sciences , vol.9, no.3, pp.293-300, 2012
Yentür, G. Et Al. (2012) . "Investigation of aflatoxin B1 levels in red pepper and products consumed in Ankara Ankara'da tüketilen kırmızı biber ve ürünlerinde aflatoksin b1 düzeylerinin araştırılması." Turkish Journal of Pharmaceutical Sciences , vol.9, no.3, pp.293-300.
@article{article, author={Gülderen Yentür Et Al. }, title={Investigation of aflatoxin B1 levels in red pepper and products consumed in Ankara Ankara'da tüketilen kırmızı biber ve ürünlerinde aflatoksin b1 düzeylerinin araştırılması}, journal={Turkish Journal of Pharmaceutical Sciences}, year=2012, pages={293-300} }