S. Şafak Et Al. , "Kamboçya çayından izole edilen mayaların antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi," Gıda/The Journal Of Food , vol.28, no.1, pp.105-108, 2003
Şafak, S. Et Al. 2003. Kamboçya çayından izole edilen mayaların antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi. Gıda/The Journal Of Food , vol.28, no.1 , 105-108.
Şafak, S., Yüksekdağ, Z., Aslım, B., & Beyatlı, Y., (2003). Kamboçya çayından izole edilen mayaların antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi. Gıda/The Journal Of Food , vol.28, no.1, 105-108.
Şafak, Sibel Et Al. "Kamboçya çayından izole edilen mayaların antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi," Gıda/The Journal Of Food , vol.28, no.1, 105-108, 2003
Şafak, Sibel Et Al. "Kamboçya çayından izole edilen mayaların antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi." Gıda/The Journal Of Food , vol.28, no.1, pp.105-108, 2003
Şafak, S. Et Al. (2003) . "Kamboçya çayından izole edilen mayaların antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi." Gıda/The Journal Of Food , vol.28, no.1, pp.105-108.
@article{article, author={Sibel Şafak Et Al. }, title={Kamboçya çayından izole edilen mayaların antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi}, journal={Gıda/The Journal Of Food}, year=2003, pages={105-108} }