L. ÖZGEN Et Al. , "Türk Mutfağında Füzyon Uygulamalarına Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2, pp.1238-1257, 2021
ÖZGEN, L. Et Al. 2021. Türk Mutfağında Füzyon Uygulamalarına Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2 , 1238-1257.
ÖZGEN, L., GÜLLÜ, M., KALIN, A., & YILMAZ, E., (2021). Türk Mutfağında Füzyon Uygulamalarına Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2, 1238-1257.
ÖZGEN, LEYLA Et Al. "Türk Mutfağında Füzyon Uygulamalarına Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2, 1238-1257, 2021
ÖZGEN, LEYLA Et Al. "Türk Mutfağında Füzyon Uygulamalarına Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2, pp.1238-1257, 2021
ÖZGEN, L. Et Al. (2021) . "Türk Mutfağında Füzyon Uygulamalarına Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2, pp.1238-1257.
@article{article, author={LEYLA ÖZGEN Et Al. }, title={Türk Mutfağında Füzyon Uygulamalarına Yaklaşım Ölçeğinin Geçerlenmesi}, journal={Türk Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2021, pages={1238-1257} }