D. Özonur Et Al. , "Temel Bileşenler Analizi ve Yanıt Yüzey Yöntemi kullanılarak Gıda Sektöründe Çoklu Yanıtların Optimizasyonu.," Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.2, pp.734-744, 2019
Özonur, D. Et Al. 2019. Temel Bileşenler Analizi ve Yanıt Yüzey Yöntemi kullanılarak Gıda Sektöründe Çoklu Yanıtların Optimizasyonu.. Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.2 , 734-744.
Özonur, D., Kılıç, D., Akdur, H. T. K., & Bayrak, H., (2019). Temel Bileşenler Analizi ve Yanıt Yüzey Yöntemi kullanılarak Gıda Sektöründe Çoklu Yanıtların Optimizasyonu.. Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.2, 734-744.
Özonur, DENİZ Et Al. "Temel Bileşenler Analizi ve Yanıt Yüzey Yöntemi kullanılarak Gıda Sektöründe Çoklu Yanıtların Optimizasyonu.," Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.2, 734-744, 2019
Özonur, DENİZ Et Al. "Temel Bileşenler Analizi ve Yanıt Yüzey Yöntemi kullanılarak Gıda Sektöründe Çoklu Yanıtların Optimizasyonu.." Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.2, pp.734-744, 2019
Özonur, D. Et Al. (2019) . "Temel Bileşenler Analizi ve Yanıt Yüzey Yöntemi kullanılarak Gıda Sektöründe Çoklu Yanıtların Optimizasyonu.." Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.2, pp.734-744.
@article{article, author={DENİZ ÖZONUR Et Al. }, title={Temel Bileşenler Analizi ve Yanıt Yüzey Yöntemi kullanılarak Gıda Sektöründe Çoklu Yanıtların Optimizasyonu.}, journal={Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2019, pages={734-744} }