P. MEMİŞ And N. YÜCEL, "Çiğ süt peynir ve dondurma örneklerinden izole edilen sporlu bakterilerin virulans özelliklerinin incelenmesi," 1. Uluslararası turizm ve mikrobiyal gıda güvenliği , Antalya, Turkey, 2016
MEMİŞ, P. And YÜCEL, N. 2016. Çiğ süt peynir ve dondurma örneklerinden izole edilen sporlu bakterilerin virulans özelliklerinin incelenmesi. 1. Uluslararası turizm ve mikrobiyal gıda güvenliği , (Antalya, Turkey).
MEMİŞ, P., & YÜCEL, N., (2016). Çiğ süt peynir ve dondurma örneklerinden izole edilen sporlu bakterilerin virulans özelliklerinin incelenmesi . 1. Uluslararası turizm ve mikrobiyal gıda güvenliği, Antalya, Turkey
MEMİŞ, PINAR, And NİHAL YÜCEL. "Çiğ süt peynir ve dondurma örneklerinden izole edilen sporlu bakterilerin virulans özelliklerinin incelenmesi," 1. Uluslararası turizm ve mikrobiyal gıda güvenliği, Antalya, Turkey, 2016
MEMİŞ, PINAR And YÜCEL, NİHAL. "Çiğ süt peynir ve dondurma örneklerinden izole edilen sporlu bakterilerin virulans özelliklerinin incelenmesi." 1. Uluslararası turizm ve mikrobiyal gıda güvenliği , Antalya, Turkey, 2016
MEMİŞ, P. And YÜCEL, N. (2016) . "Çiğ süt peynir ve dondurma örneklerinden izole edilen sporlu bakterilerin virulans özelliklerinin incelenmesi." 1. Uluslararası turizm ve mikrobiyal gıda güvenliği , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={PINAR MEMİŞ And author={NİHAL YÜCEL}, title={Çiğ süt peynir ve dondurma örneklerinden izole edilen sporlu bakterilerin virulans özelliklerinin incelenmesi}, congress name={1. Uluslararası turizm ve mikrobiyal gıda güvenliği}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2016}}