S. Coşkun Et Al. , "Çiğ ve Pişmiş Gıdalardan İzole Edilen Patojen Bakterilerin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," 5th International Eurasian Congress on ’xxNatural Nutrition, Healthy LifeSport’xx , 2019
Coşkun, S. Et Al. 2019. Çiğ ve Pişmiş Gıdalardan İzole Edilen Patojen Bakterilerin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi. 5th International Eurasian Congress on ’xxNatural Nutrition, Healthy LifeSport’xx .
Coşkun, S., Külahcı, M. B., & Gündoğan, N., (2019). Çiğ ve Pişmiş Gıdalardan İzole Edilen Patojen Bakterilerin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi . 5th International Eurasian Congress on ’xxNatural Nutrition, Healthy LifeSport’xx
Coşkun, Serdar, MERYEM BURCU KÜLAHCI, And NESLİHAN GÜNDOĞAN. "Çiğ ve Pişmiş Gıdalardan İzole Edilen Patojen Bakterilerin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," 5th International Eurasian Congress on ’xxNatural Nutrition, Healthy LifeSport’xx, 2019
Coşkun, Serdar Et Al. "Çiğ ve Pişmiş Gıdalardan İzole Edilen Patojen Bakterilerin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." 5th International Eurasian Congress on ’xxNatural Nutrition, Healthy LifeSport’xx , 2019
Coşkun, S. Külahcı, M. B. And Gündoğan, N. (2019) . "Çiğ ve Pişmiş Gıdalardan İzole Edilen Patojen Bakterilerin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." 5th International Eurasian Congress on ’xxNatural Nutrition, Healthy LifeSport’xx .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Serdar Coşkun Et Al. }, title={Çiğ ve Pişmiş Gıdalardan İzole Edilen Patojen Bakterilerin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={5th International Eurasian Congress on ’xxNatural Nutrition, Healthy LifeSport’xx}, city={}, country={}, year={2019}}